maanantai 26. elokuuta 2013

Unohdetut hahmot

Suuren taistelun jälkeen kuluu noin neljätoista vuotta aikaa, jolloin aletaan näyttää Weediin liittyviä tapahtumia. GNG:n hahmot ovat ikääntyneet hirveästi ja kaikkien hahmojen kohtalo on epäselvä. Tällaisia hahmoja ovat esim. Great, Chutora ja loput Mutsun kenraalit. Kisaragia lukuunottamatta

Sensein Suomivierailuiden yhteydessä on kysytty mitä esimerkiksi Chutoralle on tapahtunut. Haastatteluissa mies ei muistanut millään kuka hahmo oli kyseessä ja nykyään nimitetään vain että kai kuoli tuntemattomasta syystä ennen Weedin syntymää. Näin taisi Yoshihiro Takahashi johonkin väliin kommentoidakin haastattelussaan.

GNG:ssä Akatoran kuolemalla oli suuri vaikutus Kurotoraan ja Chutoraan, jotka alkoivat kasvaa toisistaan eroon. Minä olisin tästä huolimatta halunnut nähdä ruskeaa kaita Weedin puolella veljensä kanssa, edes joissakin merkeissä, mutta on ymmärrettävää ettei Yoshi muista kaikkia hahmojaan. Kurotora elää sentään vielä Orionissakin niin olisi ollut tärkeää saada Chutoran taustaan täsmennystä. Miten nämä upeat tiikeriveljekset ovat voineet kadota?

Greatista ei ole minkäänlaista näyttöä Weedin puolella kuten ei ole Hazukista, Uzukista tai Minazukistaan. Koiria nähdään viimeisiä kertoja animen ja mangan loppupuolella.

Greatin olisin halunnut nähdä eritoten Benin kanssa ja olisihan hahmo ollut mielenkiintoista nähdä muiden tanskandoggien, Hougenin ja Genban kanssa vaikka jonkinlaisena kohtaamisena.

Mutsun kenraalit olivat vähän mitään sanomattomia GNG:ssä, joten oli hyvä että edes Kisaragi sai hahmoista merkittävän roolin vielä Weedinkin puolella. Olisin ollut kiinnostunut siitä miten koirat suhtautuisivat siperianhuskyn kuolemaan ja mitä tapahtuu sen jälkeen.

Tietenkin juuri aikaharppauksesta johtuen ei voi olettaa että hahmot voisivat olla elossa, mutta silti olisi ollut hienoa tietää mitä (kaikkea) niille loppujen lopuksi kävi. 

7 kommenttia:

  1. Samoilla linjoilla olen. Etenkin Chutoran katoaminen jäi vaivaamaan, mutta myös loput Mutsun kenraaleista olisivat voineet esiintyä weedissä. Great nyt oli koko GNG:n sivuhahmo, mikä on sinänsä hassua, sillä muut joukkueenjohtajat, Ben ja Smith etenkin ovat aika keskeisessä roolissa myös Weedissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. :/

      Greatista tykkään sivuhahmona, joten olisin toivonut hänelle edes jonkinlaista roolia Weedin puolella. Varsinkin kun koiraa verrataan Smithiin ja Beniin.

      Poista
  2. Weedin osassa 9 sivulla 186 kerrotaan, että Chuutora on kuollut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ..mutta ei vissiin kerrota että miksi? se siinä ärsyttävää onkin :D

      Poista
    2. Joo ei ole mitään selitystä. Julistettu vain kuolleeksi. :I

      Poista
  3. Samaa mieltä varsinkin chutoran kohdalla

    VastaaPoista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.